Måndag

Ja nu är det måndag igen! Och helgen har varit underbar, Först så var man och klippte sig på fredagen sen gick man en sväng på stan med sis och var sedan på systemet för att köpta lite in för kvällen. Sen så vart det att åka hem och ta det lite lugnt innan vi började med maten. Sen medans sis gjorde maten så sprättade man en öl och satt sig på balkongen och njöt av solen:D Ja vad ska man mer säga, vi spelade lite spel och drack såklart för att sedan åka ner på mary can och lyssna på Björn Rosenström, Och jag måste ju säga att man träffade jätte trevlig folk som surrade med en. Sen skulle de bära iväg till max för att käka men vi kom inte så långt pgr av att sis fick ont i fötterna. Sen så failade hon lite när Björn Rosenström gick för bi men hon trodde inte på mig så hon var tvungen att fråga. Ja vad säger man mer kvällen var awsome!! <3 Sen i lördags så tog vi det lugnt och senare på kvällen så gick jag ut och snackade med en kompis, Och i går då så städade man och allmänt bara slöade. Så nu sitter man på Histioria lektionen och gör inprencip ingenting!!  Men men man ska väl vara lite aktiv så kanske det händer att man får något att göra.. men jag skriver nått senare Puss å Kram alla



Take it!

Take the chance and live your dream!

Smink tips på skuggade ögon!

Hejsan alla som läser min blogg, här kommer lite tips på hur man kan skugga ögonen lite så snyggt, om man tycker som jag då :P
Jag brukar då börja med fondation och puder efteråt, Sen så har jag en vit kajal och målar på ögonlocken för att få ögonskuggan att sitta hela dagen, sen lägger jag en ljus ögonskugga över hela ögonlocket och börjar då innefrån ögat och utåt. Sen efter att jag har gjort det så tar jag en brun ögonskugga och aplicerar den vid yttreögonvrån, och jag tycker att det är lättare att sudda ut med fingret men går ju om man har en bra pensel, sen så aplicerar jag även under ögat vid kanten. sen så kan man ju om man vill ha mörkare ögonskugga och att det ska vara mer sotit så brukar jag använda svart ögonskugga på den bruna och sudda ut det. Sen så kommer jag till svart kajal som jag bara målar halva ögat med så jag börjar från yttreögonvrån och innåt mot mitten, målar även på yttrekanten med, sen så kommer vi då till eyliner som jag målar då på kanten av ögonfransarna ( på övre då) sen målar jag även så att det blir ett sträck i inreögonvrån för att få mer markerande ögon. Sen eftersom att jag tycker att jag har så korta ögonfransar på nedre delen av ögat så brukar jag använda en vit mascara som bygger på ögonfransarna, senen så låter jag det torka innan jag målar på svart mascara då. sen så är det bara att måla dom övre ögonfransasrna så är man klar sen! Sen om man vill så kan man ju lägga på lite färg på läpparna om man vill, dock så brukar jag ha genomskinlig läppglans eller inget alls. Men tänkte lägga upp lite bilder på vilka färger man kan ha till det hära sminket. Det kommer ju att komma bilder med så ni ser hur jag menar med allt. Så Jag hoppas att ni kommer att gilla det! Puss å kram på er!
vita kajalen!
Ljusa ögonskuggan!
Bruna ögonskuggan!
Lite svart ögonskugga om man ville ha mörkare!
svarta kajalen!
Eylinern!
Vita mascaran!
Och slutligen svart mascara!
Ljusa läppar!
lite rödare läppar!
ä
Sen vart det att man såg ut så hära!!

Onsdag!

Godmorgon alla glada;D just nu sitter man och väntar på att lektionen ska börja;P så medans tar man en kopp kaffe och njuter av tystnaden. pusshaj!


Lördag!

Dagen har gått fort i dag! Har dock haft en jätte trevlig kväll med mikaela =) har kollat på mellodifestivalen och allmänt bara umgåts=) Är så glad och stolt över henne att hon är trebarns mamma nu=) Jag får se vad jag hittar på mer i kväll, kanske bli att se film med mamma sen sova, Ska ju ändå upp tidigt i morn för att åka och äta middag hos min pappas/plast pappa) föräldrar och umgås med dom lite. Får sen se om jag åker hem till övik eller om det blir på måndag. aja men jag får skriva nått senare eller i morn :D Pusss!






RSS 2.0